Eladás Villa, Termal, Yalova, Törökország, Dreamland Projesi

Eladás - Cod. 25580

  • Tipus: Villa
  • Terület: 450 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 4

House Turk cég:

1980-ban létrehozott, mint egy vállalat, a bányászati ​​szektor sok év, és ez idő alatt kezdte meg működését más magazinok, a turizmus és az építőipar.
House Turk Real Estate Investment Company büszke arra, hogy a legnagyobb ingatlanfejlesztő cég Yalova, Törökország ma.

Körülbelül kímélték (miért tartalék?):

Rendelkeznek a területen megkímélte a lélegzetelállító kilátást keverékével zöldségek és a tenger, és van egy frissítő és szép éghajlata miatt kívánatos azok számára, akik szeretnének élni, vagy hogy a legnagyobb beruházás.
Onnan, ahol a telephely található megkímélte a Márvány-tenger az egyik oldalon és a Lake Iznik a másik oldalról, és borított erdők és gyógynövény zöldterületek és ismert, mint a Land Bizottság, emellett központja akár a három nagy török ​​városok jelentős ahol közepén található városok között Isztambul és Bursa, Izmit, távol a Bursa, Izmit 45 perc kontinensen, Isztambul és 45 perc alatt a tenger, de most van egy híd alatt fejeződik be 2015. közepére, és érkezik Isztambulban Baallowa szárazföldi távolság 10-15 perc csak.
Vannak megkímélte területén termál ásványvíz özvegy híres, hogy a régió leghíresebb területek egészségügyi központok nem csak Törökországban, hanem az egész világ egy nagy számú turista minden évben a gyógykezelés céljára és nyáron.

Fontos a helyszín megkímélte Alastrutjie gyorsan növekvő követő napon különleges nap után Prime Awazzra Recep Tayyip Erugan 2012 Sok Bdaumat a területen annak érdekében, hogy a területet megkímélték a legfontosabb és a legtöbb egészségügyi központ a világon, ráadásul a híd projekt, amely után véget ér kevesebbet, mint egy évvel, hogy az egyéneknek és a befektetők Turks- és külföldiek fordul a környéken, hogy megkímélje a saját számukra, nagy várakozással növelése ingatlanárak az időszakban Alfreibh.

Pitt Turk cég jelenleg két projekt a tartalék megnyitásával több projekt hamarosan Mtakhtlfah területeken megkímélt, aktuális projektek és a víz Thermal Dreamland, tudni további részleteket a projektek, kérjük, olvassa el a mellékelt képek.

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba Alasevsar e-mailben, vagy Alwats apja.

Legjobbakat

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB