Eladás Villa, Bahçelievler, İstanbul, Törökország, kocasinan merkez mahallesi yalaz sokak no 3

Eladás - Cod. 40799

  • Tipus: Villa
  • Terület: 410 m²
  • Szobák száma: 7
  • Emelet: 3

ELADÁSI INFORMÁCIÓK

A földépítés állapota
Magam leromboltam. Magam csináltam. Magam is leültem. Ez egy egyedi gyártású villa vasércekkel egy 6 szintes épület tetején. Otthon mindent eltúlzottnak talál, a hobbi szobája pedig 10 m2-es külön a kertben.
egy.
Ez egy olyan épület, amelyet speciálisan azért építettem, hogy leülhessek egy 411 m2 alapterületű földön, alapterülete 93 m2, tornácai 125 emelettel, 330 m2 zárt területtel, alagsor + bejárat + padlómagasság alkalmasak az 1. emeleti engedély megszerzésére. Alkalmas a kölcsönre. .. EZEN VILLA NINCS EGYENLŐSÉGES B. HÁZAKBAN. A 160 és 200 M2 közötti kétszintes helyek nem voltak alkalmasak hitelekre, 1965-ben épültek. ZÓNÁZÁSI MUNKÁI NÉHÁNY FOLYTATÓDIK. AZ ÉPÍTÉSZETI ÁLLAM KÓRHÁZÁBÓL SZÁRMAZÓ ELLENŐRZÉSÜNK EREDMÉNYEKÉNEK NAGY VALÓSZÍNŰSÉG VÁLOGATNI 2 EMBERT 5 EMELET
2.
Szoba száma és M2
nappali 50.m2 ------ konyha 26m2 ----- alsó előcsarnok 13 m2 ---- felső bejárat 13m2 ----- szauna 4m2 ----- török fürdő 7m2 ----- vasalás mosókonyha 20m2 ------, sportterem 60m2, van egy nagyon nagy könyvtár, ahol a bilordo elhelyezhető, ---- felső erkély 40m2 hozzáadható a helyiségekhez, ha szükséges.
3.
KI AKAR
a) Azok, akik török állampolgárságot szeretnének megszerezni
b) .kik kórházat akarnak csinálni
c). Óvoda, állami támogatott fogyatékkal élők, autista rehabilitációs központ, azok, akik bölcsődét szeretnének, minden további építkezés nélkül betartják az előírásokat.
d). Azok, akik szerződéses célból vásárolnak itt, és építkezni szándékoznak, amikor az övezet ki van zárva.
e). Azok, akik szeretnének hozzáérni a talajhoz, játszani a kutyájukkal, tojást venni a csirkéből, 12 hónapig itt ülhetnek a belvárosban családként. Van Bakürköyben, Bağcılar, Güngören, b.evler, egy különálló hely, ekkora kerttel, 21 méterről 20 méterre az utcára nyíló kilátással, fürdővel, szaunával fűtött háziállattal, kerti hobbi helyiséggel.
f). Azok között, akik vásárolni, eladni és kereskedni akarnak, azok, akik olcsó üzletet akarnak szerezni a banktól, és magas összegért eladják.
g). Azok, akik 1 lakás árából szeretnének vásárolni, és legalább 10-15 ezer munkahely bérleti díjat kapnak. Ha lakást vásárol ilyen áron, vagy ha ilyen áron vásárol lakást caddebostan, erenköy, a kapott bérleti díj legfeljebb meghaladja a 3-4 ezret, de itt van 2, 3-nak szolid bérleti jövedelme van.

4.

JELLEMZŐK ÉS KÜLÖNBSÉGEK
a). 3 különböző lámpa minden szobában, rejtett, homályos folt, középen
b). 2 mitsubishi 24-9 betü légkondicionáló a nappaliban és a hálószobában
c). Nem használ seprűt minden szobában, és minden szobában van egy központi vákuumrendszer csövekkel az épületen belül. Úgy működik, hogy a csövet a falhoz dugja, és a szemét lemegy az alagsorba.
d). Minden szoba méhsejtes és alsó fűtéssel rendelkezik. Kombinált rendszer. Combi 36 cm. A méhsejt előtt fa rács található.
e). Az egész épület éjjellátó, 24/7 kamerával rendelkezik. Minden helyiségben tűz, betörésjelző és riasztó is található.
f). A törökfürdő és a szauna 70 fokon halad 10 perc alatt, 10 kW ellenállással.
g). .21 kültéri fali lámpa és 5 pólusú kerti lámpa található.
h). Minden hely masszív, laminált. A forgács tömörítését nem laminálják.
ÉN). Minden ajtó egyedi gyártású lakkozott. Minden kerti párkány erkély fából készült.
én). Minden ablak rehau pimapen és elektromos redőny. Minden ablak perforált.
m). Van egy távirányítós jármű bejárati ajtó.
n). Minden külső kert sarkában van egy csapos, aljzatú kerti öntözőrendszer.
p). A menedékhelyen lévők
Méhsejtet melegítenek. Alkalmas csirke, kutyák, pávák, különféle állatok számára. Vízleeresztővel és hőszigeteléssel rendelkezik.
k.) az egész kert, az alagsor, mindenütt vízelvezető és rostélyos, 3 vas, visszacsapó szelep, a víz költsége 70. jó munka

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB