Eladás Trullo, KARABURUN, Izmir, Törökország, Bozkoy

Eladás - Cod. 40553

  • Tipus: Trullo
  • Terület: 250 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Karaburun, Izmir kerület, Anatólia legrégebbi települése. A régióban végzett vizsgálatok során felmerült néhány olyan megállapítás, amelyről megállapítást nyert, hogy a BC 4000-ből származik.

A legrégebbi ismert neve MIMAS. Homérosz, az Iliász és Odüsszia megalkotója ezeken a földeken született és élt. Az Odüsszia című híres művében a "szeles mimákként" emlegetett mimas-hegy a "Bozdağ" néven ismert hegy.

Booklice Mustafa, a Seyh Bedrettin egyik követője a Karaburun-félszigeten telepedett le, és nagyon fontos történelmi munkákat végzett. Börklüce Musztafa tanítását, aki 1414 és 1416 között fellázadt a magas adók és igazságtalanság ellen a falusiakkal szemben, Nazım Hikmet "Şeyh eposz" című verse tartalmazza.

Szűz természetével felhívva a figyelmet Karaburun fontos idegenforgalmi célpont, valamint a múltban számos civilizáció helyszíne. Ez a hely különösen azok számára a paradicsom, akiket érdekel a víz alatti búvárkodás.

Az eladó ház Karaburun Bozköy kerületében található. Csak néhány km-re a legszebb öblöktől. A ház története csaknem 150-200 évet ér el. Őrtoronyként épült a kalózok támadásai ellen. A kőfalak vastagsága 90 cm. Ez egy 45 m2-es kétszintes kőházból áll egy 250 m2-es telken és egyszintes, 20 m2-es kőből álló házból egy kertben. A házat első osztályú anyagokkal és kivitelezéssel állították helyre. A kertben kőkemence, olíva-, citrom-, gránátalma-fák és szőlőtőkék találhatók.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB