Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Aydin, Aydin, Törökország, Ovaeymir Mah 39 Fevzi Çakmak Sk Greenpark Sitesi No :4/B Kat :7 Daire :28

Eladás - Cod. 42140

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 160 m²
  • Szobák száma: 9
  • Emelet: 7

A turizmus kedvence Kusadasitól 45 percre található 1 függőágy, 1 nappali, 2 hálószoba, 1 konyha, 1 öltöző. 2 wc és 1 tároló található, tároló nincs. Ultra-luxus rezidenciánk számos szociális létesítménysel rendelkezik, és sétatávolságra található Marmaris, Bodrum, Kusadasi Highway, Migros, BİM szupermarketek felnőttmedencével, gyermekmedencével, játszótérrel, fitneszközponttal, fedett játszótérrel, parkolóval, folyamatos biztonsági őrrel. , áruszállítás, éjjel-nappali vendégfogadás. Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni. Anélkül, hogy sok pénzt fizetne az ingatlanszektornak, megvásárolhatja ezt a házat a bérbeadójától. Joga van török állampolgársághoz is.

Kortárs építészetével, zöld textúrájával, kereskedelmi területeivel, szociális létesítményeivel és engedményeivel a „Green Park Aydın” mindenki választása, aki kényelmes és csendes életről álmodik... Azok címe, akik békés és kiváltságos életre vágynak távol a a város zaja, ahol a zöld, a kék és a kényelem találkozik És a szépség, az egyszerűség és a szépség .... Biztonság - Helyszíni ügyintéző - Biztonsági kamera Első osztályú anyagok és minőségi kidolgozás Megbízható - Kényelmes - Tágas családi környezet - Tágas szobák és erkélyek, Lapos és üvegerkélyünkhöz saját kamra, minden helyiségben spot világítás és LED világítás Középemelet - Elöl nyitott - Központi rendszerű földgáz, Padlófűtés szoba - Videókaputelefon A klíma Vestel 24 Lounge és Siemens kompakt csomaggal lesz ellátva.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB