Eladás Két hálószobás lakás, Konaklı, Alanya, Törökország, Konaklı

Eladás - Cod. 25144

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 104 m²
  • Szobák száma: 90
  • Emelet: 4

Sunset Beach Residence VIP - a projekt, amely területe 10.750 m2, a falu Konakli Alanya. Ez egy nagyon jó helyen áll egy hegyen, kilátással a tengerre Igor. 250 méter választja el a komplex a tengerparttól, 2 km-re a központtól a Konakli és 250 méterre üzletek és éttermek. A komplexum díjat nyert LAKÁSOK OVERSEAS AWARDS 2008 a Legjobb Projekt Törökországban és a világ Top 20, valamint EURÓPA ÉS AFRIKA Property Awards 2009 egyesület CNBC Arabiya és Afrika Property Awards 2010 társulva Bloomberg TV-vel és a kategória legjobb Project Törökországban.
A komplexum előtetők, duplex lakások, apartmanok és kert. Blocks a négy összetett. Az apartmanok nagyon tágas és kényelmes. Minden apartman egy jacuzzival. A díszítés használt a legjobb minőségű anyagok, amelyek természetesen szintén előnyt jelent. A projekt által építészek Törökország és Dánia. A komplexum épült oly módon, hogy minden lakás ablakai délkeleti, ami lehetővé teszi, hogy nézni a naplementét minden nap. Szintén a lakás lenyűgöző kilátás nyílik a hegyekre és a középkori vár, a fő dostoprimechatelnostgoroda Alanya.

A munka befejezése 2009-ben.

Belső részletek: A háztartási készülékek és légkondicionálók is benne van az árban, vannak dupla üvegezésű ablakok, padlófűtés a nappali és a fürdőszoba, konyha bútor, kerámia padlóburkolat, acél bejárati ajtók, vezeték nélküli internet, európai csatornák, széf, vízforraló, fürdőkád a mester fürdőszoba.

Külső jellemzők: Nyitott medence, 300 m2, kilátással a tengerre és a hegyekre, tágas gyermekmedence, bár-kávézó a medence, napozóágyak, egy gyógyfürdő, egy fűtött, fedett medence, pezsgőfürdő, szauna, törökfürdő, edzőterem, vezeték nélküli internet-hozzáférés a helyszíni, saját strand.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB