Eladás Két hálószobás lakás, Fethiye, Muğla Province., Törökország, Cumhuriyet Mahallesi, 83. Sokak, 12/6, Fethiye, Muğla, Turkey

Eladás - Cod. 43722

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 90 m²
  • Szobák száma: 3(2+1)
  • Emelet: 2

Fekvése a város szívében, a Çarşı utcában található, a Paşa Kebap mögött. A strand, a kikötő, a Rodosz és Marmaris kompkikötő, a kikötő, a Telmessos ókori színház, ahol az ország legnagyobb művészei adnak koncertet, Paspatur bazár, minden bank, sétány, üzletek, kávézók, éttermek, a városi tér, a kerületi kormányzó Az iroda közvetlenül a küszöbön, azaz néhány percnyi sétára található.

Az ülősarkon kívül minden olyan tárgy megtalálható a lakásban, amire egy otthonban szükség lehet. A dobozrugós és zsebrugós ágyak, légkondicionálók, televízió, tűzhely újak és vadonatújak. Még a dobozok is megvannak. A garancia most kezdődött. A tárgyak a lakásban maradnak.

A lakáshoz saját napelem tartozik. A felső szinten egy nagy, tengerre néző terasz használati joggal, ahová a csomagokat elviheti és azonnal elkezdheti az életet, három homlokzattal, természetre, városra és tengerre néző kilátással, 2 erkéllyel, külön konyhával, WC-vel, fürdőszobával és mosdó külön, parkolási gond nélkül, egyedi helyen, tulajdonostól eladó.

A lakásnak nincs infrastrukturális problémája. Nem volt sem víz-, sem áramszünet. Ráadásul bár Fethiye-ben sok a tenger közelében lévő ház mocsarakra épül, a rengések még csak nem is érezhetők a hatalmas sziklákon, nagyon szilárd talajon elhelyezett épületben.

A Bodrumból menekülők új kedvence, fekvése és télen-nyáron életre alkalmas adottságai, csodálatos erdők, Kr.e. 3000-ig visszanyúló történelem, lenyűgözően gyönyörű öblök és strandok, kedvező árú éttermek, ahol a legfinomabb halat és húst fogyaszthatod Az ország területe, mérföldes gyaloglás és kerékpározás a tenger mellett Mennyei hely az önkormányzat által szervezett ingyenes társasági tevékenységekkel és segítőkész emberekkel.

Fethiye nem egy kozmopolita hely, mint Bodrum, és saját tiszta gyerekeiket alkalmazzák a szolgáltatási szektorban.

Bár a lakást nagy lelkesedéssel vásárolták lakhatásra, és elkezdték a bútorozást, eladásra került, hogy fedezze a külföldre készülő családfia tandíját.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB