Eladás Két hálószobás lakás, Altinkum, Didim, Törökország, Turkey in Didyma

Eladás - Cod. 37350

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 12529 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Lenyűgöző két hálószobás apartman az Aqua Vista Holiday Resortban. Ez a kedves két hálószobás lakás eladó Altinkumban, és rendkívül jól gondozott, és díszített és berendezett, és készen áll, hogy lépjen be és használja.

Az ingatlan belépéskor könnyű és szellős, és jól gondozott. Két nagy kétágyas hálószoba, egy nagy fürdőszoba zuhanyzóval, egy szép méretű társalgó erkéllyel, konyha a sarokban, reggeliző bárral. Az ingatlan légkondicionált, és a társalgó nagy mennyezeti ventilátorral rendelkezik.

Az ingatlan a tengerre néz. Van egy biztonsági / recepciós iroda, ahol elkaphatja a buszjáratot, egy nagy központi medencével és bárral, valamint fedett medencével és edzőteremmel. Tökéletes lakás az első nyaralásához, vagy akár állandó otthon.

Összességében egy tökéletes nyaraló vagy egy ideális vétel-hoz-let befektetés van Törökországban, közel a strandhoz és a város központjához. A lakás jó minőségű és légkondicionálóval felszerelt.
Megfizethető árcédulával bárki számára, aki az Altinkum ingatlanpiacán lévõ létrát akarja elérni.

Az Altinkum ingatlanárak nagyon vonzóak, kedvező árú apartmanok és villák kínálnak szabadságra, egész életen át ideális befektetési lehetőséget nyújtanak mindenki számára, aki alacsony kockázatú ingatlant keres a bérleti piacon.

Hívja fel a török ​​hivatali irodát a részletekért, és az egyik elkötelezett tanácsadójuk betekintést nyerhet a lehetséges bérleti hozamokba, és természetesen válaszoljon az összes kérdésre.

A török ​​otthoni iroda támogatott Ellenőrző Kirándulást nyújt mindazoknak, akik komolyan érdeklődnek ingatlan vásárlására a régiókban, melyeket ingatlanokat árulunk ...

A csodálatos éghajlat, a vendégszerető emberek és a mesés tulajdonságok miatt Törökországnak kell az elsődleges választása otthonának a napsütésben. Bár az internetes oldalain és az információs csomagokon megjelenő tulajdonságokat megtekintheti, semmi nem hasonlítható össze azzal a minőséggel és életstílussal, amelyet vásárol. Általánosságban elmondható, hogy az Ellenőrző Utazás 3 vagy 4 napig tart, ami általában elég hosszú ahhoz, hogy az egyik célzott tanácsadónkat segítsük Önnek az egész folyamat során, a tulajdonságok megtekintésében, hogy segítséget nyújtsanak a legalitáshoz. Ott leszünk, hogy köszöntötünk a repülőtérről, amíg el nem távozol. Az ellenőrző utakat teljes körűen kísérik, és büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinket gondozzuk. Ha látni szeretné, hogy az ország melyik országot kínálja Önnek, foglalja le az ellenőrző útját egyik tanácsadónkon keresztül.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB