Eladás Hotel, Kemer, Antalya, Törökország, Beycik/Kemer/Antalya

Eladás - Cod. 42344

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 5.500 m²
  • Szobák száma: 40
  • Emelet: 5

TOSCANA STÍLUSBAN - Kúria


EGÉSZSÉGES ÉLETTERÜLET



FÖLD: 5500 m²-es területével minden szépséget feltár a teniszpályák készítésére vagy különféle funkciók felhasználására alkalmas területével, valamint helikopterleszállásra alkalmas pályával.

KASTÉLY

Kioszk: 610 m² (Tömeges kőműves, 60 cm falvastagság, 2+7 (9 szoba) és egyedi alkotás 3 Fürdőszoba, 4 WC, Szauna, 45 m² Terasz.) Toszkána stíluskülönbségével.. Elhelyezkedés 200 m²-en. 3 szintes, beleértve a földszintet és a tetőteret. Felhasználási terület 610 m². Félsejtű.

TÁROLÁS: 60 m², 2 szoba, raktár vagy pince céljára.

FÖLDSZINT: 200 m² előszoba, wc, orientális szoba, nappali (amerikai gázkandallóval), konyha, loggia (fa kandalló nagy ablakokkal, zárt kamrával). A földet kaleidoszkóp borítja. Csak a galéria padlója van fa parketta.


1. EMELET: 200 m² hálószoba (45 m²) öltözővel, fürdőszoba (tengerre néző jacuzzival és szaunával), dolgozószoba, vendégszoba, zuhanyzó-wc a vendégek számára, ágy és pergola fürdő kijárattal, félig fedett 45 m²-es terasz természetes kő korláttal . A hálószoba padlója parketta, a többi kalebodur borítású.


penthouse: 150 m² Gyerekszoba (zuhanyzó - wc), gyerekszoba, könyvtár (amerikai gázkandalló), száraz pince. A gyerekszoba, a gyerekszoba és a könyvtár padlója parkettázandó.




VENDÉGHÁZ

VENDÉGHÁZ: 636 m², 9 db egyenként 60 m²-es lakosztály, erkéllyel, nappalival, hálószobával, zuhanyzóval-WC-vel, villanyórával és előfizetéssel minden lakosztályhoz, valamint nyitott konyha infrastruktúrával minden lakosztály nappalijában. )

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: A belső és külső falak dupla tégla, a közbenső réteg szintén hungarocell, 45 cm vastagsággal, speciális hő-, hideg- és hangszigeteléssel. dupla téglát és hungarocellt használnak. A belső falak 30 cm-esek, szintén hungarocell. A padlómennyezet üreges, a padló pedig bitulin és hungarocell. A fűtőtest Buderus márkájú, LPG funkcióval rendelkezik, és közös raktárból szállítják. Az épület külső és alsó része kőburkolatú.

(*) 9 lakrész után 1 pincéből is áll. Az apartmanok 60 négyzetméteresek és egy ágyból, nappaliból, zuhanyzó-wc-ből és erkélyből állnak. 20-40 fő befogadására alkalmas. A szobák bútorozottak, TV-vel és telefonnal felszereltek. A bútorok rendkívül jó minőségűek, és ügyeltek a kiválasztott bútorok használatára. A villanyórák külön vannak. A nappalikban konyhai infrastruktúra csatlakozások vannak. A pince két részből áll. (fűtő kazánház és tornaterem)



ÉTKEZŐ: 150 m² alapterületű és alkalmas mindenféle közepes méretű szeminárium vagy kávézó és party lebonyolítására, kandallóval, konyhával és bárral rendelkezik.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK: A konyha és a hűtőház a mennyezetig járólappal burkolt. A konyhaipar konyhai berendezésekkel felszerelt. Van egy kőkemence is. Az épületet kívül-belül kő (Muğla pala) borítja. A padlót bitulinnal és sztiroforral, valamint kalebodurral borítják. Belül egy nagy kandalló és bár található. A bútorok rendkívül jó minőségűek. Belül rusztikus hangulata van. A nyílászárók fából és edzett üvegből készülnek. A természet külső szépsége teljesen belülről figyelhető meg.






SZEMÉLYZETI HÁZ-KERT-MEDENCE-PARKOLÓ



SZEMÉLYZETI HÁZ ÉS KERT: Személyzeti ház (70 m²), medence, szabadtéri ülőhelyek stb. - Kerti WC, edzőterem, nyitott parkoló, mélygarázs és raktárak stb. - Az egységek gáz (LPG) fűtésűek.


MEDENCE: A gyermekmedencével egybeépített vízeséshez kapcsolódik. Két zuhanykabin található. A környéken nyári pihenési és napozási lehetőségek vannak.


GARÁZSOK: A kastélyhoz tartozik egy kétállásos garázs. Ezen kívül három felhasználási terület raktárként és garázsként is használható.

SZEMÉLYZETI HÁZ: 2 szobás, WC-vel és központi fűtéssel rendelkezik. (Egy család vagy 8 azonos nemű egyedülálló elszállásolására alkalmas.)

NYILVÁNOS WC: A kertben két (férfi és női) WC található. Az objektum háromszemű szennyvíztisztítóval rendelkezik.

KERT: A zöldterületek fontosságának tulajdonításával mindenhol füvet és fásítást használtak. Ügyeltek arra, hogy az erdősítés során ne takarják el a tengerre és a hegyekre nyíló kilátást. A telken szőlő és veteményes található. A kert öntözött Rain-Bird rugós és csepegtető rendszerrel. Az ingyenes öntözővezetékhez is kapcsolódik.

PARKOLÓ: A bejáratnál 10-15 férőhelyes parkoló épült.




Rendkívül kényelmes ingatlan nagycsaládosok vagy egészségügyi turisztikai szakemberek számára.

EGYEDI NÉZETÉVEL A NYÁR ÉS AZ EMBER KÜLÖN SZÉP


(*) Minden egység hegyekre, tengerre és erdőre néz, és mivel 1000 méteres tengerszint feletti magasságban található, csendes és oxigénben gazdag környezet. Csodálatos természet a Földközi-tenger partján! Törökország Svájc. Ennek az egyedülálló környezetnek a különbsége Svájchoz képest; 10 perc múlva a kék zászlós strandon vagy.


(*) Ritka hely a világon. A hegy, a tenger és az erdő összefonódik a szépség e három elemével. Adjunk hozzá egy egészen más kiváltságot ehhez a pozícióhoz; Itt hegyi és tengeri szellő fúj. Ebből a szempontból látható, hogy még a dohányosok is 100 év felett élnek, ezek a tulajdonságok és kiváltságok konkrétan is láthatóak. Látható, hogy a romantika benne van a művekben.


(*) Megjegyzés: Ivóvíz, villany és telefon csatlakozás elérhető. Aygaz LPG 5m3 tartály a kertben van elásva. Ebből a tartályból táplálják a gázt a kőház összes fűtőtestébe, konyhájába és kandallójába. Az ingatlan telek mérete 5.500 m². A telket kőfalak és kerítések veszik körül. A szomszédos telkek elvételével a telek területe 10.000 m²-re növelhető.



ALTERNATÍVÁK HASZNÁLATA:

(*) Ez a széles körben beépített ingatlan egy olyan hely, ahol az üzletemberek kikapcsolódhatnak családjukkal, barátaikkal, találkozhatnak más üzletemberekkel, üzleti kapcsolatokat létesíthetnek, vendégül láthatják társaikat, vezető tisztségviselőit vagy vendégeit.


(*) Olyan környezet, ahol mindenféle légúti, allergiás problémával küzdő, kemény munkától megviselt ember hosszú távon nyaral, vagy a természetben él.


(*) Egészségturizmus helye. Például; szépségszalon, idősek rezidenciája, szanatórium, gyógyklinika, közepes méretű szemináriumi szálloda stb. Kifejezetten alkalmas VIP turizmusra is, amely a mezőgazdasági elit szegmensét vonzza.


(*) Ideális élettérnek mondható nagycsaládosoknak, iszlám kritériumokat is tartalmazó bigott családoknak, a nyitott és láb alatti hely, a zajmentes környezet hiánya miatt. (Biztos, hogy a hazai és a külföldi szegmensnek is tetszeni fog).




(*) MEGJEGYZÉS: A művek tulajdoni lapok, és mindegyik lakott.










Az érdeklődőket széleskörű felvilágosítással látják el, illetve előzetes bejelentkezés alapján lehetőség nyílik a létesítmény bejárására.

A részletes információkért videókat és fényképeket küldünk.
















Copyright© 2022 Minden jog fenntartva.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB