Eladás Hotel, Advsa Island, AYVALİK, Törökország, Deniz Mahallesi Kamburtarla Mevkii No:10 Avşa Adası – Marmara/Balıkesir

Eladás - Cod. 37879

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 426 m²
  • Szobák száma: 14
  • Emelet: 2

BALIKESİR - AVŞA-sziget - a tulajdonosról a BOUTIQUE HOTEL-re

2014 óta a létesítményünk aktívan működött és különleges ügyfélportfólióval rendelkezik.
Avşa-sziget 100 méterre, tengerre és természetre néző kilátás, 4 határ, 3 luxus, 4 deluxe deluxe villa, összesen 35 fő befogadására alkalmas. A 7 Dublex Bungalow Villas mindegyikében található egy kis pihenő kert és egy grillező / grillező kert étkezőasztallal. Van egy Market, Cafe / Restaurant és Kitchen terület is. A fenyőfák, a különböző gyümölcsfák és virágok a boutique hotelben, a természet és a tenger bájos hangulatában békés nyaralást biztosítanak bizalommal. 3 km-re van a központtól, és nagyon könnyen megközelíthető minibusz, taxi és privát járművek.

Boutique Hotel '' sorozat, mozi, klipfilmek, reklámfilmek, esküvői javaslatok szervezetei, főiskolai felek, henna, elkötelezettség, esküvő, körülmetélés, családi találkozók, születésnapi partik, bébi zuhany, koktél, különleges pártszervezetek, Újévi felek, Valentin-nap, évfordulók, különleges család stb. Az üdülőhely olyan rendezvényekre alkalmas, mint a '' Holiday Organizations '' és a létesítmény, amely magában foglalja mind a 7 (7) villát, 12 (12) hónapig alkalmas a 7/24 szolgáltatásra.

A villák duplexek, és minden villa grillezővel és relaxációs kerttel rendelkezik. A villák földszintjén; Van egy nappali, egy nyitott konyha és egy fürdőszoba zuhanyzóval / WC-vel. Top Floor; Hálószoba áll rendelkezésre. A nedves padlók üvegezettek, más területeken a parketta-laminátum található. Minden áru tiszta és jól karbantartott, A VILLAS JELLEMZŐI:

A LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS alsó emeletén; Szalon, konyha, fürdőszoba / WC található. Sarok / sarok kanapé szett (kényelem és kapacitás 2 fő részére), középső dohányzóasztal, LCD TV, ventilátor, porszívó áll rendelkezésre az összes szalonban.

LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS A legfelső emeleten: hálószobák állnak rendelkezésre, kétágyas és egyágyas (3 fő befogadóképességű ágyak) Az ágyak kiváló minőségű márka és őrölnek. Dupla szekrény és szekrény található.

A DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS alján; Nappali, konyha, zuhanyzósarok Fürdőszoba / WC. Sarok / sarok kanapé a szalonban (2 fő), Középső dohányzóasztal, LCD TV, TV, légkondicionáló, porszívó, hajszárító, vasaló és vasalódeszka, minden konyha és konyhai eszközök.

DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLA felső szintje: Hálószobák állnak rendelkezésre, kétágyas és egyágyas (3 fő befogadására alkalmas ágy) Az ágyak kiváló minőségű márka, allélokkal. Dupla szekrény és szekrény található.

A létesítmény; Napenergia-rendszer, mosógép, fagyasztó, nyugágyak, napernyők, asztalok és székek különböző méretűek állnak rendelkezésre. Lehetővé teszi a koncepció testreszabását különleges ízlésével.

1 (egy) éves bérleti díj + letét kérhető.
AZ ÁR egy (1) ÉV KIADÁS.

FIGYELEM !!!

2018. szeptember 28-tól a számunkból érhető el, amely az Avşa Bungalow Boutique Hotelben található, amelyet minden jogunkkal megvásárol, és amely egy engedélyezett telefonszám. Kérjük, ne lépjen kapcsolatba az engedélyezett telefonszámon kívüli telefonszámokkal. Nem vállalunk felelősséget semmilyen vagyoni és nem vagyoni kártérítésért, amellyel kapcsolatba léphet.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB