Eladás Építési telek, Yalikavak, Bodrum, Törökország, Bogazici / Milas

Eladás - Cod. 43022

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 14215 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 3

Kereskedelmi telek/lakótelek 14.215 m2

Fedezze fel az életben egyszeri befektetést Milasban, Törökországban – egy egyedülálló tengerparti telket, amely 14 215 m² tiszta potenciállal rendelkezik. Ez a gyöngyszem a tenger mellett található, hozzáférést biztosítva egy privát strandhoz a páratlan életmódhoz.

Képzeljen el 13, a tengerparttal harmonizáló luxusvillát, egy privát strandot és egy szállodát prémium felszereltséggel – beleértve a kávézót-bárt, éttermet, fitnesz- és gyógyfürdőt, valamint parkolóházat. Ez a vászon egy látnoki lakó- vagy kereskedelmi vállalkozáshoz. Ragadja meg ezt a rendkívüli lehetőséget még ma.
Kiváló helyen, Milas központjától mindössze 3,4 km-re található ez a kivételes telek, amely stratégiai kilátópontot kínál ennek a nyüzsgő tengerparti város varázsának megtapasztalásához. A 147 000 lakosú Milas tökéletes hátteret biztosít a befektetéshez, a virágzó közösség vonzerejét egy privát tengerparti menedékhely nyugalmával ötvözi. A város közelsége biztosítja a kényelmet, míg a tengerpart érintetlen szépsége olyan exkluzivitást kölcsönöz, amely valóban páratlan.
Tudatos döntés volt, hogy itt nem közöljük az árat, és szívesen fogadjuk azokat, akik valóban értékelik az értéket, hogy személyesen lépjenek kapcsolatba velünk. Az Ön jellegzetes álmai és törekvései ezzel a rendkívüli térrel kapcsolatban rendkívül fontosak, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kínálatunkat az Ön egyedi kívánságaihoz igazítsuk. További részletekért javasoljuk, hogy forduljon közvetlenül a telek tulajdonosához.
Zagros

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB