Bérlet Kávézó/Étterem/Bár, Beyoglu, İstanbul, Törökország, Cihangir Mah. Bakrac Sk. No:15/A

Bérlet - Cod. 36923

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 90 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 0

KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A LEGYEN KÉSZÜL ÉS KÉRJÜK SÚLYOS VÁSÁRLÓK KÖZÖTT!

Üzletünk Cihangir Beyoğlu-ban található. Egy hely, amely ínyenc hamburgert készít. Az értékesítés 80 százaléka küld csomagként. Bár 1,5 évig nyitott, ez alatt az időszak alatt 200 százalékkal nőtt és tovább nő. A napi forgalom 3500-4000 ezer rubel. Havi nettó 25 ezer TL nyereség elmarad. (ahogyan nem a boltban dolgozunk, ez a nyereség aránya, de a nyereség aránya 30-35 lesz, ha ön megáll)
Olyan rendszert hoztunk létre, amely lehetővé teszi a boltot a mobiltelefonod irányításában. A termékállomány állapotáról, az azonnali értékesítésről másodpercek alatt másodpercek alatt láthatja a költségeit.

Jelenleg 9 ember dolgozik a boltban.

Lehetőség van arra, hogy kívül és belül üljön (apró kertben). A kerti üveg olyan módon lett felépítve, hogy a tető automatikusan megnyílik. A helyek epoxiak, és a belső konstrukcióit a díjnyertes építészek végezték. A legtöbb kézzel készített és kiváló minőségű anyagot használták. Belülről van légkondicionáló és kültéri UFO, amely 6 vezérléssel vezérelhető. Az infrastruktúrát és az elektromos rendszert megújították. Háromfázisú villamos rendszer (ipari villamosenergia)
Vannak dupla grill, tányér, dupla sütő, burgonya pihenő a konyhában. biztonsági és szoftverrendszert telepítettek bárhonnan.
3 db pos-eszköz, számítógép és biztonsági kamera kijelző áll rendelkezésre. Két futárszolgálat is van a boltban. Természetesen van licence is :)

Az üzletet mindent megteszik, és felhívják az átutalási díjat.

Ez nem alkalmas reklám azok számára, akik új üzletet kívánnak indítani. A saját helyet kényelmesebbé teheti, mint ezt. (200-225 ezer tl lesz készülve)

De ha folytatod ezt a rendszert, hihetetlenül jövedelmező beruházás. Egy év alatt az üzlet saját árat vesz, és 1 évvel később pénzt keres.

Istambulról adunk át, de ha nem, távolról fogjuk irányítani.

Időközben az adatok hivatalosak. A szoftvert és az ételt jelentésekkel vezérelhetjük.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB