Bérlet Három hálószobás lakás, Antalya, Antalya, Törökország, Sirinyali mah, 1547 sok, Celik sitesi, B blok, no. 9, Muratpasa

Bérlet - Cod. 27033

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 175 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 4

Találat ebben vitathatatlanul a legrangosabb és megkereste kerületben az egész Antalya lenyűgöző lakás szó szerint egy kőhajításnyira a tengertől.

Helyszíni Szolgáltatások

Van néhány kiváló telephelyek köztük jelentős saját medence kizárólag a használatát tartózkodási plusz egy külön gyermek medence. Van nagy játszótér, teniszpálya, kosárlabdapálya és kiváló kiterjedésű érett kertek lakói számára, hogy élvezze. Ahol egy saját parkolóval és huszonnégy órás biztonsági szolgálattal.

A lakás
A lakás 175 m2 teljes luxust; bejegyzés keresztül egy jól megtervezett acél ajtó vezet a nyitott terű nagyvonalúan nappalival büszkélkedhet, amely egy gyönyörű terasz kivételes tenger és hó körgalléros hegyre néző kilátással, csak tökéletes helyszínt szabadban étkező és szórakoztató. Van egy nyitott teljesen felszerelt és berendezett, elegáns konyha rengeteg felszerelt egységek; van három tágas kétágyas hálószoba, egy vendég fürdőszoba és kiegészítő családi stílusú fürdőszoba SPA. A szülői háló gardróbbal befejezi a szállás. Minden fürdőszoba teljesen felszerelve szekrények és hasznos tároló területek.

Az egység a közelmúltban (2014) már alapvetően átalakították, és teljesen felújított neves orosz építész, csak a legjobb anyagok egész.

Elhelyezkedés

Ha minden a helyét, és lenyűgöző kilátást, akkor ez az Ön számára. Te nem tudta hova tenni a haza jobb helyzetben, ha volt egy tűt és a térkép kéznél.

Között a komplex és a tenger, meg fogja találni egy szép park, ahol lehet tanúja ember vesz kutyáik sétálni, kocogók a mindennapi távon, vagy egyszerűen csak pihen, a napsütésben Antalya, nagyszerű kilátással az egész.

Minden helyi éttermek, üzletek, rengeteg kulturális látnivaló, és még néhány kiváló piacok rövid sétára, míg a tömegközlekedési szolgáltatások a közelben vannak, és készen áll, hogy elviszi a városközpont pillanatokon belül, vagy a régi város, ahol élvezheti a hiteles kis város.

Sok látni-és tennivaló ebben a régióban Törökország - mindennapi lesz egy új nap, hogy vizsgálja meg, és megtalálja az új ok arra, hogy beleszeret Antalya.

Egy működő város, Antalya kínál mind egész évben lehetőségeket és kiváló nyári vakáció foltok

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB