Eladás Két hálószobás lakás, Alanya, Antalya, Törökország, cikcikli mah kristal nova sitesi

Eladás - Cod. 33387

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 65 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 4

Tisztelt Hölgyem / Uram,
Örömmel javasoljuk a csodálatos Alanyai (Törökország) eladó lakást eladó, a tenger közelében, a városközpont közelében, a legalacsonyabb áron 58000 EURO URGENTLY:
Apartmanok előnyei a Crystal Nova komplexumban:
1) MINDEN BÚTOR (ágy, kanapé, fotel, konyhaszekrény, konyha kanapé, székek, konyhaszekrény, három ruhásszekrény ruhákhoz és cipőkhöz, könyvespolc, bútorok az erkélyen - asztal és szék) ÉS BERENDEZÉSEK (hűtő, mosógép, sütő , Főzőlap) - egy ajándékban! AZ URGENT értékesítés okára!
2) A lakás csak 9 hónapig használható (sürgős eladás az ukrán költözéssel kapcsolatban), így a lakás és a bútor tökéletes állapotban van!
3) Transzfer a strandra (távolság a strandtól - 800 méter) - ingyenes, napozóágyak és napernyők a gyönyörű tengerparton - ingyen
4) Szabadtéri, nyilvános helyszín: egész évben használható: török ​​fürdő (hamam), szauna, kosárlabda és teniszpálya, játszótér, gyermekmedence, fedett medence, csúszdákkal ellátott medencék, étterem, nagyképernyős mozi, fedett parkoló, kiváló kert, internet
5) A komplex 24 órás biztonsága
6) A ház minőségi anyagokból épül fel a régió legjobb fejlesztőjeként - Oğuzhan Építőipari Vállalat
A ház 5 percnyi sétára van az Alanium bevásárlóközponttól, a falusi termékek piacán, a nagy narancssárga kertben, a Beşiktaş labdarúgóiskolában, a "101A" élelmiszerboltban, a "Metro Cash & Carry" nagy áruházban. Távolság a strandtól: 800 m.
House Crystal Nova óvott éjjel-nappal, a terület zárt, hangulatos, tiszta, virágzó, jól ápolt.
Az apartmanban új BECO készülékek és IKEA bútorok találhatók. A lakás állapota kiváló.
A lakás eladja az összes bútor, textil és lámpák.
Az ár tartalmazza a bútorokat: ruhák és cipők ruhásszekrény a folyosón, konyha, konyhaasztal, konyha székek, kanapé, karosszék, TV állvány tároló rekesszel, íróasztal, ágy nagy szoba 2,0 * 2, 20 m. (összecsukható), nagy ruhaszekrény, ruhásszekrény a hálószobában, kanapé 2,0 * 1,50 m, dohányzóasztal, fotel, asztal és szék az erkélyen.
A szobák mérete: nagy szoba + konyha: 28 méter; folyosó: 4 méter; hálószoba: 12 méter; erkély: 10 méter; fürdőszoba + WC: 6 méter. A lakás összterülete 64 méter.
Az ár 58000 euró, bútorokkal és háztartási gépekkel együtt! HOT ÁR!
HÍREK: A ház előtt egy új óvoda épül, így a nappaliban színes gyerekek láthatók. 🙂 A ház jobb oldalán egy nagy szupermarket METRO. Közel ez a terület - új kórház, az erkélyről látható az új híd e kórházba. Egy 3 perces séta - a város metropoliszának új építése alatt áll. Az Oba körzet hamarosan Alanya központi területe lesz.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB