Eladás Két hálószobás lakás, Конаклы, Alanya, Törökország, Конаклы

Eladás - Cod. 25138

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 104 m²
  • Szobák száma: 38
  • Emelet: 4

Sunset Beach Residence VIP - 2. szakasz - Az új projekt a cégünk, közvetlen közelében található a strand és a város Konakli. A komplexum található, egy festői dombon, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a tengerre és a hegyekre. Mindössze 250 méterre a projekt a tengerparttól, 250 méterre az üzletek és éttermek, és mindössze 2 km-re a városközponttól Konakli. A komplexum két hálószobás apartmanok és penthouse három és négy hálószobás egységek öt emeleten. Minden apartman tágas és kényelmes. Használt a korszerű környezetbarát anyagokból, ami természetesen előnyt jelent a projekt, valamint egy jó helyen. Tervezője a projekt Osman Pala - jól ismert építész Alanya. Minden apartman délnyugati, így a tulajdonosok képesek lesznek megcsodálni a naplementét, egész évben. A ablakok és az erkélyek apartmanból kilátás nyílik a hegyekre és a fő attrakció Alanya - egy középkori vár.

Belső részletek: A háztartási készülékek és légkondicionáló (meleg levegő -holodny), műanyag ablakok hőszigetelő üveggel, padlófűtés a nappali és a fürdőszoba, konyha bútor, kerámia csempe a padlón a legjobb minőségű, acél bejárati ajtók, vezeték nélküli internet, európai televíziós, széf a szobában, vízmelegítő.

Külső jellemzők: Pool területe mintegy 200 m2-es tengerre és a hegyre, egy tágas gyermekmedence, jacuzzi, kávézó-bár a medencénél, nyugágyak, wellness-központ, fedett, fűtött medence, szauna, törökfürdő, tornaterem, öltözők, vezeték nélküli internet területén, saját strandjától.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB