Eladás Ház, Bodrum, Bodrum, Törökország, Akasya sokak no 19 Kumbahce

Eladás - Cod. 28538

  • Tipus: Ház
  • Terület: 110 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Mi értékesítése iránt Bodrum ház köszönhető relocation.If érdekli, hogy egy nagy beruházás, ez a megfelelő ingatlan Önnek miatt érték és nagy visszatérés a napi rental.Its bérleti díj között 100 usd-160 usd függően a szezon. (tavaszi és őszi van% 50-70 nyári időt% 90-100 százalékos szoba)

 A ház egy tökéletes location.3 perc sétára a tengeri / Bodrum Halikarnas marina, amely ad egy nagy séta hozzáférést biztosít az összes étterem, üzletek, strand, bárok és stb, és mégis egy egészen street.There egy komp csónak kikötő közelében (15 perc séta), amely összeköti, hogy a görög szigetek 30 percen keresztül központi buszpályaudvar Bodrum is 10-15 perc sétával elérhető. Ez van bejegyezve, mint másodfokú történelmi ház, amely szépen felújított egy csavart modern taste.It 2 szintes és egy terasz Bodrum Castle & Sea view.When belép a főbejáraton, akkor megjelenik egy kis udvar egy kő grillező kandalló és egy asztal 2. az első emeleten van egy konyha, fürdőszoba és nappali tűz place.Second emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba jacuzzival és egy kis öltöző balcony.All bútorok (IKEA), mosógép , hűtőszekrény, műholdas, napelemek, víztartály, főzőlap, mikrohullámú sütő, porszívó, légkondicionáló split (2), elektromos ventilátor, lámpák, függönyök, vasaló és vasalódeszka, matracok, 1 nagyméretű és 2 egyszemélyes ágy és tároló, szekrények, szőnyegek stb szerepel a price.The beltéri festék külső és izolációs újonnan történik.

 A ház tökéletes állapotban, akkor nem eladni sajnos áttelepül egy másik country.Kindly keressen meg e-mailben, ha egy komoly buyer.I vagyok jelenleg ki az országból.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB