Eladás Három hálószobás lakás, Antalya, Antalya, Törökország, كونيالتي انطاليا

Eladás - Cod. 25412

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 137 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Az új projekt Basha lakóparkok, amely három komplexek épül a föld és a széles városon belül a Antalya régió ideális azok számára, akik szállást közepette tavaszi élénk közösségi Balehiah..busbandh magas bájos kilátás nyílik az egész városra ..
A három komplex épül a legjobb fajta építőanyagok, márvány, első osztályú, összhangban a nemzetközi szabványok az építési és a design csendes egyszerű, modern és elegáns, és biztosítja a projekt, hogy ideális életkörülményeket biztosít a legjobb modern eszközök és a fejlett körül a vegyület van zárva egy fal tele őrző kis és nagy medencével és kertek ültetett zöld és a szórakozás és a kényelem fitness gépek és szauna, játszóterek, futópályák és sportfelszerelések a zöld a természet és a pihenés teraszok és kertek a gyermekek és a parkolás és a modern luxust és kényelmet kínál az egyedi projekt követelményeinek ..

A projekt körül minden élő szolgáltatásokat, a kereskedelmi központokban, bazárok és a bevásárlóközpontok, éttermek, kávézók, iskolák és szociális szolgáltató központok, bankok és minden eszközzel tömegközlekedési .. távol a városközponttól 5 km és 12 km repülőtértől ..
A projekt magában foglalja a kész szállítás és apartmanok építés alatt Apartmanok ..
• Apartmanok három szoba és egy külön nappali és konyha, és három fürdőszoba:
Területe 137 négyzetméter áron 73.000 $ készpénz szállítás februárban 2016 egy lehetőséget, hogy fizetni részletekben 40.000 $ előleg és a havi kifizetések évi 2750 $.
Területe 153 négyzetméter áron 80.000 $ készpénz szállítás 2015. szeptember egy lehetőséget, hogy fizetni részletekben 40.000 $ előleg és a havi kifizetések egy öt hónapig érdemes $ 8,000.
Területe 160 négyzetméter áron 85.000 $ készpénz azonnali szállítás.
• két hálószobás apartman és egy külön konyha, két fürdőszoba:
Területe 105 négyzetméter áron 50.000 $ készpénz szállítás februárban 2016 egy lehetőséget, hogy fizetni részletekben $ 25,000 előleg és a havi kifizetések évi 2080 $.
 Project Super Deluxe specifikációk befejező kiváló pontszámot ..

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB