Eladás Farm, Kusadasi, Izmir, Törökország, Cherry village

Eladás - Cod. 27031

  • Tipus: Farm
  • Terület: 14800 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 3

Fantasztikus Olive gyümölcsös és szőlő mellett a főút és a két pincészetek. Alkalmas egy vidéki otthonába. Fele a gazdaság borítja dik érett olajbogyó trss és másik fele érett fehér Osmancik szőlő. Van is üres hely a házban. Határozottan az egyik legjobb helyszín Cherry Village negyedében.

Török bor bor a transzkontinentális eurázsiai ország Törökország. A kaukázusi régióban, ahol az ország Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán és Törökország találhatók ma, amely fontos szerepet játszott a korai történetének bor és valószínűleg már az egyik legkorábbi bortermelő régiók a világon. [1]
Ampelographers becslése szerint Törökország ad otthont közötti 600-1200 őshonos fajták a Vitis vinifera (az Európai szőlő), bár kevésbé, mint 60 ezek közül művelés. A több mint 1.500.000 hektáron (6100 km2) ültetett szőlőterület, Törökország a világ negyedik vezető gyártója a szőlő.
Kirazli Village 14km Kusadasi város központjában. A név Kirazli (falu cseresznye) származik a cseresznyefák a faluban. Ez egy hagyományos falu, ahol megtapasztalhatja a helyi falusi élet.

Rejtett a tömegtől mögött olajfaligetek, cseresznye virágok és a szőlőültetvények; Kirazli falu egyike azon kevés, nem turisztikai hely maradt, hogy szállást kínál körül Efezusban.

Jelenleg mintegy 350 család él a faluban, kereseti életüket a gazdálkodásból és az állattenyésztés. Mivel az első példa az ország, a biogazdálkodás támogatja a kormány. A fő termékek a falu cseresznye, olajbogyó, füge, szőlő, dió és bor. Azonban, kivéve a trópusi gyümölcsök, minden típusú gyümölcs termesztése a falu körül.

Vasárnaponként Kirazli házigazdák Törökország első bio-termékek piacán. An- minden évben egyre több falu éttermek betört a helyiek hétvégén azok különleges családi típusú reggelit és hagyományos ételeket.

Bár ez veszi körül az összes turisztikai látványosságok, még mindig nincs turisztikai üzletek Kirazli községben. Azonban néhány boutique hotelek vannak elfoglalva egész évben.

Van egy mecset, egy általános iskola, egy egészségügyi klinikán, egy hentes, pékség, és három mini piac a faluban. Nyilvános minibuszok futni félóránként között Kusadasi és Kirazli a napos idő.

Törökország még mindig a mezőgazdaság ország és az emberek többsége még mindig gazdák. Sajnos azonban a gazdálkodási módszerek -Csak mint a legtöbb más országban a világon megváltoztatták. Ha növelni a termékenységet és védik a termékek egyre több és több vegyszert használnak a pillanatban. Kirazlı az egyetlen falu Törökországban, amely megkapta a Környezetbarát mezőgazdasági tanúsítványt kapott a török ​​kormány. Amikor sétálsz az utakon és az utak az Kirazli látni fogja olajbogyó, Herries, körte, kajszibarack, őszibarack, paradicsom, uborka, padlizsán, faeper, szilva, birsalma, dinnye görögdinnye, szőlő és szőlőültetvények stb

 

ÉTKEZÉS

Mikor jön az élelmiszer, a nagylelkű Aegean Sun és a talaj lehetővé teszi számunkra, hogy növekszik egy hatalmas különféle zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények; és felhívják a szarvasmarha táplálja ezeket a friss termékek. Körülvéve ilyen növényzet, a Kirazli faluban, ahol az ökológiai gazdálkodás támogatja a kormány; Az élelmiszer-gazdag, színes és tápláló. Több falu étterme helyi ételeket az autentikus környezetben vonzzák a családok, párok, baráti szerte a régióban, különösen a hétvégén.


TERÜLET

Epheszosz (15 km / 6 mérföld): A leghíresebb ókori város Törökországban, a főváros, Kis-Ázsiában.

Háza Szűz Mária (20 km): Ismert, mint az utolsó hely, ahol Szűz Mária élt az utolsó év, és elhunyt.

Szent János Bazilika: Hol Szent János apostol temették. A tetején a sírjában, az egyik legnagyobb bazilikák a világ ben épült 6. században.

Az Artemisz-templom: a romjai egyik a világ hét csodája.

A Train Múzeum (8 km / 5 mérföld): Ez az egyik legjobb gyűjtemény a világon. 42 gőzhajók 7 ország jelennek meg itt.

A Múzeum Ephesus: A régészeti leleteit Efezusi kerülnek kiállításra, amely csodálatos múzeum.

Selcuk (15 km / 6 mérföld): A modern török ​​városban, ahol Efezusban, a House of Szűz Mária, Szent Johna € ™ s bazilika, Artemisz-templom, a múzeum és Sirince községben található.

Kusadasi: Az üdülőváros található az Égei-tenger, amely a legnépszerűbb vonalhajózásban város Törökországban. A város szép strandok, éttermek és üzletek.

Sirince Village: 9 km-re Selcuk, egy szép faluban a maga egyedi története és gyümölcsbor.

Priene - Miletos - Didyma: A történelem iránt, ez három ősi városok â € ~Ioniaâ € ™, akkor látogasson el egy napos kirándulás.

Priene egy ősi város, ahol Nagy Sándor töltötte a téli. Meg van a legjobb állapotban fennmaradt hellenisztikus romjai a területen.

Miletos: Ez a birht helye tudomány, ahol Hippodamos, a rács tervet, hogy mi használ ma városainkban találták.

Didyma: Az egyik leglenyűgözőbb templomok Törökország nyúlik vissza, 6. században.

Pamukkale (178 km / 110 mérföld): Ez egy csodálatos természeti jelenséget, egy hatalmas fehér hegyi

készült kalcium. Ez a híres termálvíz és az ősi város Hierapolis.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB